Petitchef

Mere din aluat (paine cu mere si stafide)

Aperitiv
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Umplutura de mere:

Preparare

  • Taiem merele ca in imagine,le amestecam cu zaharul si lamaia si le dam la microunde ptr 5 min ,dupa care le lasam sa se raceasca si le uscam cat mai bine cu hartie de bucatarie,apoi adaugam si stafidele si scortisoara.
  • Aluatul facut la masina de paine, impartit in 10, dat forma rotunda si adaugat cate putin din compozitia de mere. adunat toate capetele si format mingiuta,pe care le punem cu partea adunata in jos in hartiile de mufins.
  • Lasam la odihnit 40 min pana isi dubleaza aproape volumul.Ungem cu ou,adaugam un stiks in mijloc si decoram cu feliute de migdale.Le dam la cuptor apoi ptr 15 min la 180 grade.


Poze

Mere din aluat (paine cu mere si stafide)
Mere din aluat (paine cu mere si stafide) - poza 2
Mere din aluat (paine cu mere si stafide) - poza 3
Mere din aluat (paine cu mere si stafide) - poza 4
Mere din aluat (paine cu mere si stafide) - poza 5
Mere din aluat (paine cu mere si stafide) - poza 6
Mere din aluat (paine cu mere si stafide) - poza 7
Mere din aluat (paine cu mere si stafide) - poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mere coapte cu scortisoara
Mere coapte cu scortisoara
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Mere caramelizate
Mere caramelizate
2 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Burgeri din dovleac (garantat fără pâine)
Burgeri din dovleac (garantat fără pâine)
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează