Petitchef

Oua cu ansoa si icre negre

Aperitiv
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
6 oua

2, 3 lingurite pasta de ansoa

1 lingura smantana

1 portie maioneza din lapte

icre negre pentru ornat

Preparare

  • Se prepara incredibil de usor:
    Se fierb ouale, se decojesc, se taie in doua; galbenusurile tocate se amesteca cu pasta de ansoa si smantana.
  • Se umplu jumatatile de ou cu pasta obtinuta si se orneaza cu maioneza din lapte si icre negre.



Comentarii:

27/07/2018

Si mie imi place oualele umplute, invit aici pe toate analfabetelele de pe acest site la o confruntare pe tema oualele!

(0) (0) Abuz
30/11/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
17/02/2013

Excelente

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Oua umplute cu somon afumat
Oua umplute cu somon afumat
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Oua umplute
Oua umplute
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua umplute
Oua umplute
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icreCare sunt beneficiile pentru sanatate ale consumului de oua de prepelita?Care sunt beneficiile pentru sanatate ale consumului de oua de prepelita?Secretele Coacazelor NegreSecretele Coacazelor Negre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: