Petitchef

Conopida cu maioneza

Altele
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o conopida potrivita

sare

piper


2-3 linguri sanatoase - smantana

Preparare

  • Conopida se spala bine sub jet de apa, se desface in buchetele.
  • Se pune la fiert o cratita cu apa si sare si cand da in fiert se adauga conopida, se fierbe cateva clocote nu prea mult, sa ramana al dente.
  • Se scurge de apa bine, se pune la racit si apoi se taie marunt.
  • Se amesteca impreuna cu smantana apoi se incorporeaza maioneza.

Poze

Conopida cu maioneza, poza 1Conopida cu maioneza, poza 2



Comentarii:

Aurora, 24/11/2018

EXCELENT!!!

(0) (0) Abuz
14/11/2018

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Conopida cu maioneza, usturoi si marar
Conopida cu maioneza , usturoi si marar
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Conopida cu maioneza de mustar
Conopida cu maioneza de mustar
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Conopida cu sos de maioneza
Conopida cu sos de maioneza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Maioneza perfecta!
Maioneza perfecta!
1 porții
13 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaConopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: