Petitchef

Budinca de spanac cu paine

Felul principal
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
500 g spanac,

100 g miez de paine,

25 g unt,

2 oua,

50 ml smantana,

120 ml lapte,

sare.

Preparare

  • Spanacul curatat se fierbe in apa cu sare, se scurge si se marunteste la blender impreuna cu miezul de paine inmuiat in lapte.
  • Se amesteca cu untul, smantana si galbenusurile. Albusurile se bat spuma cu sare si se incorporeaza cu grija.
  • Se rastoarna intr-o forma unsa cu unt si se da la cuptor la foc mic 30 de minute.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Budinca chia si kiwi
Budinca chia si kiwi
1 porții
6h10m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Budinca cu spanac
Budinca cu spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Budinca de clatite cu spanac
Budinca de clatite cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Budinca de spanac cu mozzarella
Budinca de spanac cu mozzarella
4 porții
1h10m
Ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!Bruschetta: Povestea unei felii de paine!Bruschetta: Povestea unei felii de paine!Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine!Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine!Cum sa faci paine de casa – colectie de reteteCum sa faci paine de casa – colectie de retete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: