Petitchef

Paine prajita cu ou

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se bat ouale bine, se adauga sare si piper dupa gust apoi lingura de smantana, batandu-se in continuare pana se omogenizeaza.
  • Se trec feliile de paine prin ou si se pun in tigaie unde uleiul a fost incins in prealabil. Se prajesc bine pe ambele parti si se servesc apoi cu o branza delicioasa si cu rosii proaspete.


Întrebări:




Comentarii:

15/10/2013

:)

(0) (0) Abuz
06/10/2013

Maine dimineata incerc si eu

(0) (0) Abuz
03/10/2013

Grozave

(0) (0) Abuz
20/06/2012

Super deja mie rau de pofta imi curg balele

(0) (0) Abuz
22/09/2011

.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
1 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.