Tarte de halloween cu ciuperci și brânză cu usturoi și ierburi

Aperitiv
Foarte ușor
28 min
142 Kcal

Cu doar 3 ingrediente, aceste mini-tartelete savuroase cu ciuperci sunt amuzante, economice și super-rapide de preparat. Pe o bază de foitaj, întindeți o brânză bună cu usturoi și ierburi aromatice și adăugați felii de ciuperci pentru o notă ușor "întunecată" (perfectă pentru a rămâne în ton cu tema). Este o rețetă ideală de făcut împreună cu copiii;). Rezultatul? Bucățele crocante, care se topesc în gură, de servit ca aperitiv sau ca parte a unui bufet înfricoșător... atât de bune încât nu vor speria pe nimeni!

Ingrediente

12

Materiale

  • paie
  • cuțit / dinte pătrat
  • furculiță
  • tăietor de prăjituri

Preparare

Preparare10 min
Gătire18 min
  • Tarte de Halloween cu ciuperci și brânză cu usturoi și ierburi - Preparare etapa 1Se taie cercuri în foitaj folosind un tăietor de patiserie, un pahar sau un bol mic.
  • Tarte de Halloween cu ciuperci și brânză cu usturoi și ierburi - Preparare etapa 2Se înțeapă centrul cercurilor cu o furculiță.
  • Tarte de Halloween cu ciuperci și brânză cu usturoi și ierburi - Preparare etapa 3Se unge centrul fiecărui cerc de patiserie cu aproximativ 1 linguriță de brânză proaspătă cu usturoi și ierburi aromatice (sau brânza tartinabilă la alegere).
  • Tarte de Halloween cu ciuperci și brânză cu usturoi și ierburi - Preparare etapa 4Se spală ciupercile buton și se taie în două. Folosiți un pai pentru a străpunge ochii sau trasați-i cu un cuțit.
    Apoi trasați gura cu un cuțit sau cu o scobitoare.
  • Tarte de Halloween cu ciuperci și brânză cu usturoi și ierburi - Preparare etapa 5Puteți varia fețele pentru a obține altele diferite.
  • Tarte de Halloween cu ciuperci și brânză cu usturoi și ierburi - Preparare etapa 6Se așază ciupercile decorate pe tartine.
  • Tarte de Halloween cu ciuperci și brânză cu usturoi și ierburi - Preparare etapa 7Coaceți tartelele în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 18 minute. Se ajustează timpul de coacere dacă este necesar.
  • Tarte de Halloween cu ciuperci și brânză cu usturoi și ierburi - Preparare etapa 8Și acum este gata!

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Cum pot face tartele mele și mai înfricoșătoare pentru Halloween?

Puteți adăuga puțin sos de roșii sub ciuperci, dacă doriți, pentru un efect sângeros.
Ați putea încerca brânză de capră, brânză proaspătă simplă sau o brânză tartinabilă cu arome diferite.
Da, puteți pregăti tartele în avans și să le păstrați în frigider, apoi să le coaceți chiar înainte de servire.
Puteți adăuga ierburi proaspete și/sau șuncă, de exemplu.
Aceste tarte merg bine cu o salată verde ușoară sau o supă cremoasă pentru un aperitiv complet și gustos.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 142Kcal
  • Carbo: 7.7g
  • Grăsimi: 10.3g
  • Grăsimi sat.: 6.8g
  • Proteine: 4.2g
  • Fibre: 0.5g
  • Zahăr: 0.2g
  • ProPoints: 4
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (44g)

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
5/5, 3 voturi