Petitchef

TOCANITA DE VITEL

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Taiem carnea de vitel in bucatele mici si o punem la fiert intr-un vas cu apa timp de aproximativ 15 minute. Intre timp calim ceapa, cand devine aurie adaugam morcovul si ardei verde. Adaugam carnea de vitel si ardeiul copt.
  • Condimentam cu sare, piper si boia, adaugam si 400 ml apa si lasam sa fiarba. Cand carnea a fiert adaugam bulionul sau sosul de rosii, dar si praful de chimen si foile de dafin (la final acestea vor fi indepartate).
  • Lasam tocanita sa mai fiarba aproximativ 20 de minute si optional putem face sosul mai consistent, adaugand o lingura de faina/amidon dizolvat/a in putina apa rece.
    La final adaugam patrunjel proaspat. Pofta buna va doresc!


Poze

TOCANITA DE VITEL
TOCANITA DE VITEL - poza 2
TOCANITA DE VITEL - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

buggy39
buggy39, 23/09/2017

Constanta, morcovul face parte din " curcubeul " de arome din mancare.

(0) (1) Abuz
23/09/2017

Ai dreptate Constanta, multora le place cu morcovi, dar ele uita ca tot atat de bine se pot folosi castraveti de sera, tije de praz sau chiar dovlecei mai mici (zucchini).

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
20 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează