- Home
- Rețete
- Retete de mancaruri cu cartofi
- Tocanita
- Tocanita de cartofi
Tocanita de cartofi
Preparare
- Se curata cartofii de coaja, se spala bine si se taie cuburi. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
- Se taie si slanina bucatele si se pune ceapa, usturoiul si slanina la prajit cu putin ulei.
- Se adauga si cartofii si se calesc la foc mic inca 5 minute, amestecand cu grija ca sa nu se lipeasca.
- Se toarna apoi apa fierbinte astfel incat sa acopere camplet cartofii si se lasa sa fiarba bine circa 30 minute.
- Se adauga apoi bulionul, frunzele de dafin si se condimenteaza dupa gust.
- La sfarsit se opreste focul si se presara patrunjel verde tocat marunt.
- A servit-o calda cu gogonele murate.
Poze
Întrebări:
Video sugerat
YouTube Piure de cartofi - simplu si rapid
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Ok imi plake :*
Ok.