Petitchef

Tocanita din carne de porc si cartofi intregi

Felul principal
3 porții
1 oră
30 min
Ușor
Aceasta tocanita este foarte speciala, pentru mine cel putin, fiindca la conceperea ei am pus cartofi intregi. Am avut cartofi noi din aceia mici-mici care mie imi plac foarte mult si m-am gandit ca ar arata foarte frumos daca ar fi intregi, nu taiati. Ca de obicei promovez gatitul sanatos in retele mele.

Ingrediente

Numarul de porții: 3
10 cartofi noi de dimensiuni mici

500 g carne de porc

500 g legume congelate (amestec mexican)

varza chinezeasca

100 g ardei gras

1 legatura ceapa verde

1 legatura marar

2 3 fire usturoi verde

mirodenii in proportii variabile: sare sau vegeta, frunze de telina, maghiran, cimbru, busuioc, piper alb, fulgi de chilli

Preparare

  • Am luat 1 legatura de ceapa verde si le-am pus la calit in tigaie cu carnea de porc si cu putin ulei pentru wok.

    Cat timp carnea taiata cubulete a stat la prajit in tigaie cu ceapa verde, am adaugat si 2 fire de usturoi verde si apoi niste ardei gras si varza chinezeasca taiata marunt. Le-am lasat pe toate la calit in tigaie, iar dupa ce s-a rumenit carnea, am adaugat un pahar de apa.
  • In timpul acesta am ales cam 10 cartofi noi, de dimensiuni mici, i-am curatat de coaja si i-am pus la fiert, separat intr-o cratita.

    I-as fi putut pune in tigaia in care erau legumele si carnea, insa ar fi trebuit sa las totul pe foc un timp indelungat pentru a se face cartofii si nu mi-am dorit acest lucru fiindca nu voiam sa se fiarba prea tare legumele.
  • Cand cartofii au fost fierti, doar i-am adaugat in tigaie alaturi de legume si de bucatelele de carne, am mai adaugat o lingura de bulion si apoi am adaugat mirodenii si sare sau vegeta, ce preferati..

    Am lasat sa mai fiarba cam 5 minute si dupa ce am oprit focul, am adaugat si o legatura de patrunjel tait fin.
  • www.gatituleojoaca.net.

Poze

Tocanita din carne de porc si cartofi intregi, poza 1Tocanita din carne de porc si cartofi intregi, poza 2


Comentarii (15):

30/01/2014

Buna rau :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/08/2013

Usor!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
23/11/2013

F f buna .

(0) (0) Abuz
25/10/2013

WOW

(0) (0) Abuz
10/08/2013

Foarte bun.....................

(0) (0) Abuz
08/08/2013

Imi place f mult?

(0) (0) Abuz
07/08/2013

Fara niciun gust

(0) (0) Abuz
07/08/2013

Dupa cum scrie in reteta imi lasa gura apa, trebuie sa fie f. bun

(0) (0) Abuz
07/08/2013

Buna rau

(1) (0) Abuz
07/08/2013

Foarte buna imi place foarte mult ,excelenta

(1) (0) Abuz
gatituleojoaca
Răspuns gatituleojoaca:

Ma bucur ca va place. Va astept si cu alte idei interesante pe www.gatituleojoaca.net :)


Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tocanita din creier de porc
Tocanita din creier de porc
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita din pulpa de curcan, cartofi si sos de rosii
Tocanita din pulpa de curcan, cartofi si sos de rosii
8 porții
3h30m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna
Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateO delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelulLoboda si stevia, sanatatea din natura!Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: