Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow

votează acum
Băutură
Foarte ușor
35 min
111 Kcal

Pentru o pauza dulce si calda, delectati-va cu acadele noastre de ciocolata si diferite combinatii. Puneti-le intr-o ceasca de lapte cald si agitati-le pentru a se topi si elibera treptat toate aromele :-) Urmati pasii din reteta si indicatiile din videoclip

Ingrediente

6

Materiale

  • 6 bete de lemn
  • 1 matrita
  • Hartie creponata
  • panglica
  • foarfeca
  • Autocolante tip stele

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare30 min
  • Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow - Preparare etapa 1Topiti ciocolata neagra. Toarna o lingurita de ciocolata topita in fiecare forma a matritei. Adaugati 2 mini marshmallows, apoi acoperiti cu ciocolata.
  • Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow - Preparare etapa 2Adaugați mini marshmallows deasupra. Raciti 5 pana la 10 minute. Ciocolata ar trebui sa fie inca moale. Puneti betisoarele in fiecare forma a matritei si raciti 20 de minute.
  • Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow - Preparare etapa 3Scoateti din forme, apoi puneti-le pe patrate de hartie creponata. Strangeti hartia in jurul betisorului, apoi sigilat cu panglica. Curbati panglica cu foarfeca, apoi lipiti autocolantul pe nod.
  • Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow - Preparare etapa 4Oferiti aceste mici acadele!
    Daca le primiti, despachetati-le apoi inmuiați betisoarele in lapte fierbinte, agitati-le si gata!

Punctează această reţetă

Observații

Ambalajul: alegeti sa impachetati cum doriti!

Matrita: puteti folosi matrita de silicon pentru cuburi de gheata.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 111Kcal
  • Carbo: 16.4g
  • Grăsimi: 4.6g
  • Grăsimi sat.: 2.7g
  • Proteine: 0.9g
  • Fibre: 1.1g
  • Zahăr: 11.8g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (25g)

Atribute

Păstrare la frigider
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: