Terina de ciocolata
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Baton de ciocolată în stil franui cu zmeură, ciocolată albă și ciocolată neagră!
-
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + caramele
-
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata alba + speculoos
-
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra+ alune de padure
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se pune pe foc intr-o cratita apa si zaharul si se fierbe pana se topeste zaharul.Se rup bucatele mici de ciocolata alba si se adauga peste sirop si mestecam pana se topeste ciocolata ,se da la o parte de pe foc .
- Se separa ouale ,galbenusurile se freaca si se adauga peste cicocolata iar albusurile se bat spuma si se incorporeza si ele cu ciocolata si galbenusurile.
- Batem frisca si o adugam si pe ea peste compozitie.A luat putin din compozitie si am pus peste ea ciocolata neagra pe care am topit-o inainte.
Compozitia se pune intr-o forma si se da la rece 4-5 ore .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!