Petitchef

Spritz venețian, adevărata rețetă preparată cu Select

De mulți ani, Spritz a devenit o adevărată modă, una dintre cele mai consumate băuturi pentru aperitive atât în ​​Italia, cât și în lume. Aperol Spritz, Campari Spritz sunt cele mai comune, dar spritz-ul adevărat, cel venețian, se prepară cu Select: un bitter cu un profil organoleptic elegant, echilibrat și realizat cu peste 30 de ierburi aromatice. Pregătirea Select Spritz este foarte simplă și, odată ce paharul este gata, trebuie doar să adăugați o măslină verde pentru a-l servi, la fel ca în barurile lagunei. Încearcă Venetian Spritz și scrie-ne în comentarii ce crezi!

Băutură
1 porții
2 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Materiale

  • pahar
  • scobitoare

Preparare

  • Umpleți un pahar cu gheață.
  • Adăugați prosecco, apoi bitterul Select.
  • La final, umpleți paharul cu apă minerală carbogazoasă și decorați cu o măslină verde
  • Spritzul venețian e gata!

Observații:

Care sunt variantele spritz-ului?
Spritz-ul poate fi preparat în multe feluri. Rețetele clasice sunt cele cu Aperol sau Campari, dar există variante alternative preparate cu alte distilate precum China Martini, Cynar sau Limoncello (găsiți rețeta de limoncello Spritz pe site-ul nostru).

Care sunt originile spritz-ului venețian?
Gustul original al Spritz-ului venețian se datorează Select-ului: bitter-ul născut în orașul lagunar în urmă cu puțin peste un secol, după ce frații Pilla din Bologna au fondat distileria la 29 mai 1920 și au înregistrat-o cu marca Select. Gabriele D'Annunzio a fost cel care a sugerat numele tânărului Pillas, poetul poet a lăudat produsul în timpul unei prestigioase cine pe canalul Giudecca și a inventat imediat numele „Select”, inspirat de termenul latin Selectus care înseamnă exact Selectat (ales). ).

Cum se servește Spritzul venețian?
Puteți folosi un pahar înalt sau un pahar cu picior. Nu uitați să adăugați o măslină verde înainte de servire!



Poze

Spritz venețian, adevărata rețetă preparată cu Select
Spritz venețian, adevărata rețetă preparată cu Select - poza 2
Spritz venețian, adevărata rețetă preparată cu Select - poza 3
Spritz venețian, adevărata rețetă preparată cu Select - poza 4
Spritz venețian, adevărata rețetă preparată cu Select - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Articole conexe

Semintele de pin – o adevarata farmacie Semintele de pin – o adevarata farmacie Sufleul - adevarata provocare culinara Sufleul - adevarata provocare culinara Carnea de prepelita - o adevarata delicatesa Carnea de prepelita - o adevarata delicatesa

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează