Petitchef

Spritz aperol

Băutură
1 porții
5 min
Foarte ușor
Aperol Spritz este un cocktail racoritor foarte indragit in Italia, cu o aroma placuta de citrice si un continut de alcool relativ mic.
Aperolul a fost inventat de fratii Barbieri Silvio si Luigi, din Padova. A fost creat în anul 1919, dar a ramas in anonimat pana in al Doilea Razboi Mondial, cand tinerii italieni s-au indragostit de gustul lui amarui.

Ingrediente

Numarul de porții: 1
Aperol

Prosecco

apa carbogazoasa

felie de portocala

Materiale

pahar cu picior

Preparare

  • Etapa 1 - Spritz Aperol
    Intr-un pahar cu picior, puneți 1/2 felie de portocala. Umpleti aproximativ 1/3 din pahar cu Aperol.
  • Etapa 2 - Spritz Aperol
    Apoi, completati aproximativ 2/3 din pahar cu Prosecco.
  • Etapa 3 - Spritz Aperol
    Adaugati putina apa carbogazoasa si amestecati cu o lingura.
  • Etapa 4 - Spritz Aperol
    Spritz-ul dvs. e gata de servit!

Video

YouTube

Poze

Spritz Aperol, poza 1
Spritz Aperol, poza 2
Spritz Aperol, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort bavarez cu portocale
Tort bavarez cu portocale
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Briose cu capsuni (reteta video)
Briose cu capsuni (reteta video)
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Crêpes Suzette, reteta traditionala
Crêpes Suzette, reteta traditionala
12 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Sangria cu citrice
Sangria cu citrice
10 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Turta dulce - Petitchef
Turta dulce - Petitchef
6 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.