Petitchef

Spritz aperol

Băutură
1 porții
5 min
Foarte ușor
Aperol Spritz este un cocktail racoritor foarte indragit in Italia, cu o aroma placuta de citrice si un continut de alcool relativ mic.
Aperolul a fost inventat de fratii Barbieri Silvio si Luigi, din Padova. A fost creat în anul 1919, dar a ramas in anonimat pana in al Doilea Razboi Mondial, cand tinerii italieni s-au indragostit de gustul lui amarui.

Ingrediente

1

Materiale

  • pahar cu picior

Preparare

  • Etapa 1 - Spritz Aperol
    Intr-un pahar cu picior, puneți 1/2 felie de portocala. Umpleti aproximativ 1/3 din pahar cu Aperol.
  • Etapa 2 - Spritz Aperol
    Apoi, completati aproximativ 2/3 din pahar cu Prosecco.
  • Etapa 3 - Spritz Aperol
    Adaugati putina apa carbogazoasa si amestecati cu o lingura.
  • Etapa 4 - Spritz Aperol
    Spritz-ul dvs. e gata de servit!

Video

YouTube

Poze

Spritz Aperol, poza 1
Spritz Aperol, poza 2
Spritz Aperol, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort de clatite cu portocale si sos caramel
Tort de clatite cu portocale si sos caramel
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulada cu crema de vanilie si gem de caise
Rulada cu crema de vanilie si gem de caise
6 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Briose devil's food
Briose devil's food
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sangria cu citrice
Sangria cu citrice
10 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vin fiert - Petitchef
Vin fiert - Petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briouats, dulcele marocan
Briouats, dulcele marocan
15 porții
35 min
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei