Petitchef

Spritz aperol

Aperol Spritz este un cocktail racoritor foarte indragit in Italia, cu o aroma placuta de citrice si un continut de alcool relativ mic.
Aperolul a fost inventat de fratii Barbieri Silvio si Luigi, din Padova. A fost creat în anul 1919, dar a ramas in anonimat pana in al Doilea Razboi Mondial, cand tinerii italieni s-au indragostit de gustul lui amarui.
Băutură
1 porții
5 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

1

Materiale

  • pahar cu picior

Preparare

  • Etapa 1 - Spritz Aperol
    Intr-un pahar cu picior, puneți 1/2 felie de portocala. Umpleti aproximativ 1/3 din pahar cu Aperol.
  • Etapa 2 - Spritz Aperol
    Apoi, completati aproximativ 2/3 din pahar cu Prosecco.
  • Etapa 3 - Spritz Aperol
    Adaugati putina apa carbogazoasa si amestecati cu o lingura.
  • Etapa 4 - Spritz Aperol
    Spritz-ul dvs. e gata de servit!


Poze

Spritz Aperol, poza 1
Spritz Aperol, poza 2
Spritz Aperol, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Coronita cu mac - o idee pentru paste
Coronita cu mac - o idee pentru paste
8 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort alb cu visine si ciocolata
Tort alb cu visine si ciocolata
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă patratele cu branza
"patratele" cu branza
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Crêpes Suzette, reteta traditionala
Crêpes Suzette, reteta traditionala
12 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Sangria cu citrice
Sangria cu citrice
10 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Turta dulce - Petitchef
Turta dulce - Petitchef
6 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: