-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu carne de vita
-
Retete cu patrunjel
-
Ficat de vita venetian
Ficat de vita venetian
Preparare
-
Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in ulei si cu 3 linguri de apa. Se prajeste pentru ~ 15-20 minute Intre timp pregatim ficatul.
-
Se spala, se zvanta si se taie fasii subtiri de 1cm si lungi de 5 cm. Cand ceapa este gata se scoate, se adauga untul si se prajeste ficatul .
-
Se pune si otetul peste ficat. Ficatul de vita se prajeste maxim 5 minute. Se adauga vinul si ceapa peste ficat si amestecam usor.
-
Condimentam cu sare si piper. Inainte de a stinge focul adaugam patrunjel verde tocat marunt si amestecam. Servim fierbinte cu mamaliguta.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Foarte bun.
In Venetia se serveste cu polenta
(mamaliga).
Interesant am sa testez si eu preparatul
Si cu faina ce facem ?
Și faina?
Tres bon
-