Ingrediente: Roșii coapte: 250 gr roșii cherry 1 lingură ulei de măsline rozmarin sare piper 1 cățel de usturoi Pâine prăjita: 1 pâine bruschetta (sau o ...
Ingrediente: 6 sau 7 rolii coapte 2 calei de usturoi, tocati 1 lingurita de ulei de masline extra virgin 1 lingurita otet balsamic 6-8 frunze proaspete de bus...
Cea mai populara reteta din Italia implica busuioc, rosii proaspete, usturoi si ceapa sau mozzarella. In Italia, bruschetta este adesea preparata folosind un gratar special si este de obicei servita ca o gustare sau un aperitiv. Ca traditie, bruschetta serveste an de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Bruschete sau 3 felii de paine taiate de marimea unor bruschete 3 linguri ulei de masline Sare dupa gust 3 rosii O conserva de Ton in ulei Salata verd...
Ingrediente: Bruschetele constituie un aperitiv delicios, usor de pregatit si sanatos. In plus, nici cei mofturosi din fire nu ar spune nu unui astfel de aperitiv....
Ingrediente: Starring: Jumatate de legatura de patrunjel o rosie o ceapa rosie mica cateva capere 3-4 fileruri de ansoa niste parmezan ras coaja si zeama de ...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 ml lapte batut 1 ou 1 lingurita sare 3 linguri ulei de masline 1 lingurita de drojdie uscata sun dried tomatoes-taiate m...
mal
O idee de mic dejun sau gustare calda , aceste minunate bruschete cu branza si rosii .
Painea se prajeste dupa dorinta (mie imi place aproape arsa :D )...branza de oi feliata cam de grosimea unui deget , se frige pe gratarul tigaie[sau in tig