Ingrediente: Base : 200 gr de biscuiti Speculoos 60 gr unt moale Crema : 500 gr de ricotta 2 oua o lingura de faina 50 gr zahar o lingurita extract de va...
Ingrediente: 300 g biscuiti digestivi 100 g unt topit 4 linguri zahar 1 kg branza ricotta 6 oua 250 g zahar coaja de la o portocala 1 lingurita esenta de portoc...
Ingrediente: Blat: 125 g biscuiti simpli sau digestivi 60 g unt Umplutura: 500 g ricotta 175 g zahar putina sare 6 oua 125 ml smantana 60 ml suc de lamaie proaspat...
Ricotta este o specialitate de branza produsa in Italia, obtinuta prin coagularea zerului de lapte de oaie. Este un produs ideal pentru persoanele interesate de o alimentatie echilibrata si sanatoasa datorita continutului scazut de grasimi si continutului ridicat de...
Ingrediente: 250 g de biscuiți cu unt 100 g unt 350 g ricotta 250 g mascarpone 200 ml de smântână lichidă 200 g ciocolată albă 3 ouă 1 lingură de amidon 1 ...
Ingrediente: Pentru blat: 150 g biscuiti digestivi sau simpli 80 g unt la temperatura camerei Pentru crema: 2 galbenusuri 90 g zahar fin 200 g ricotta 100 ml fris...
Ingrediente: 15 napolitane cu cremă de vanilie; 250 g ricotta; 250 g mascarpone; 2 linguri de suc de lămâie; 1 lingură de coajă de lămâie; 2 ouă; un p...