Petitchef

Cheese cake cu portocale

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pt jeleul de portocale:

Preparare

  • Se pun biscuitii intr-o punga si se zdobesc cu sucitorul sau se zdobesc in blender/choper. Biscuitii se amesteca cu 4 linguri de zahar Si cu untul topit
    se intinde intr-o tava rotunda cu fundul detasabil de 28 cm si se niveleaza cu fundul unui pahar.
  • Intr-un vas inalt se pun ricotta 250 g zahar, coaja de portocala, esenta, frisca lichida si ouale se amesteca cu mixerul pana se omogenizeaza si se toarna in tava peste blatul de biscuiti. Sa nu va speriati daca compozitia va parea foarte lichida, asa trebuie sa fie.
  • Se da la cuptorul preincins la 160 grade timp de 50 de minute. Se opreste apoi cuptorul si se lasa prajitura sa se raceasca timp de o ora. Nu va speriati daca s-a crapat sau are neregularitati, defectele vor fi ascunse cu jeleul de portocale.
  • Pt jeleul de portocale se amesteca sucul de portocale cu zaharul si se pune pe foc pana incepe sa fiarba, gelatina inmuiata in apa se amesteca cu sucul de portocale fiert si racit cat sa nu fie prea fierbinte pentru gelatina.
  • Amestecul rezultat se toarna peste cheese cake care s-a racit si este inca in tava.. Cand s-a racit complet o poti pune la frigider peste noapte.


Poze

Cheese cake cu portocale
Cheese cake cu portocale - poza 2
Cheese cake cu portocale - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

gica, 04/11/2018

Am salvat-o sa o pregatesc !

(0) (0) Abuz
24/07/2016

Bun rau

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecake cu ricotta si vanilie
Cheesecake cu ricotta si vanilie
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
8 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake basque
Cheesecake basque
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake japonez
Cheesecake japonez
8 porții
50 min
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Cheesecake tip baklava cu fistic
Cheesecake tip baklava cu fistic
20 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează