Ingrediente: pieptul de la 2 pui (1-1.2kg) 2 cepe 1 morcov 200 g unt 200 g faina 250 g smantana condimente, sare piper jumatate legatura de patrunjel....
Ingrediente: Cuscus (eu am cumparat de la Selgros,nu stiu sa il prepar acasa) 2 kg ciuperci champignon 1 ceapa alba 2-3 catei usturoi 1 morcov curry,sos soia,...
Ingrediente: 3 aripioare o ceapa mica 1/2 morcov 1/2 pastarnac 3-4 linguri ulei 4-5 linguri de fainaiaurt in functie de consistenta - dorita un cubulet de unt sar...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: O facem cu carne de pasare de orice fel. bucati, o calim un pic in ulei (pana se albeste) pe ambele parti 2 cani cu apa o ceapa morcovi si putina t...
Ingrediente: 100 g piept pui/curcan 1 morcov 1 ceapa 1 radacina de patrunjel/ pastarnac un praf sare o lingura smantana 2 linguri faina cateva frunzulite de patru...