Petitchef

Ciulama de pui

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Aripioarele se curata bine,se spala,se inlatura capetele si se pun la fiert in apa rece cat sa fie acoperite.Dupa ce luati spuma ,adaugati zarzavaturile taiate rondele si lasati sa fiarba la foc mic pana sunt fierte atat carnea cat si zarzavaturile.
  • Dupa ce s-au fiert ,separat intr-o alta cratita adaugati uleiul , untul si faina amestecandu-le bine. Puneti cratita la foc mic si incepeti sa turnati incet si cate putin din supa in care a fiert carnea amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase si atat cat sa se obtina un sos de consistenta dorita.
  • Daca doriti puteti adauga si cateva rondele de morcov pentru a da culoare preparatului final.
  • Folosesc iaurtul deoarece este mult mai dietetic si are un gust mult mai bun ,mai dulce si mai deosebit decat laptele si smantana.


Poze

Ciulama de pui
Ciulama de pui - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

23/11/2016

Trei aripioare pentru 4 portii

(1) (0) Abuz
06/02/2014

O bunatate............

(1) (0) Abuz
26/01/2014

Aceasta este cu adevarat reteta traditionala de ciulama! Bravo!

(1) (0) Abuz
21/01/2014

Imi place

(0) (0) Abuz
29/08/2013

Excelent de bun!

(0) (0) Abuz
23/06/2013

Deosebita

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gyozas cu pui
Gyozas cu pui
15 porții
1 h 15 m
Ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează