Petitchef

Crema cu suc de visine, cirese, zmeura, fragute, caise, ananas

Crema cu suc de fructe – visine, cirese, zmeura, fragute, caise, ananas
Ingrediente pentru crema de fructe

Cantitatile ingredientelor si manopera sînt aceleasi ca si la crema clin reteta precedenta, adaugînddui-se suc din fructele respective.



Caisele coapte bine se trec prin sita inoxidabila, apoi se adauga la galbenusurile sau ouale întregi, frecate cu zaharul; se pune cîte o lingura rasa de pasta cruda, în loc de lichid si apoi se bat cu telul pe aburi, 10 minute, în rest, se continua la fel ca la ?Crema universala de vanilie“.








Share this on Facebook


Tweet This!


Share this on del.icio.us


Stumble upon something good? Share it on StumbleUpon


Subscribe to the comments for this post?


Email this via Gmail











Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crema diplomat
Crema diplomat
8 porții
30 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crema de zahar ars /creme brulee
Crema de zahar ars /creme brulee
8 porții
1h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Crema de mascarpone si capsuni la pahar
Crema de mascarpone si capsuni la pahar
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Crema de zahar ars philadelphia
Crema de zahar ars philadelphia
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

12 retete cu Caise12 retete cu CaiseCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!Crema de branzaCrema de branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: