Petitchef

Crema cu suc de visine, cirese, zmeura, fragute, caise, ananas

Crema cu suc de fructe – visine, cirese, zmeura, fragute, caise, ananas
Ingrediente pentru crema de fructe

Cantitatile ingredientelor si manopera sînt aceleasi ca si la crema clin reteta precedenta, adaugînddui-se suc din fructele respective.



Caisele coapte bine se trec prin sita inoxidabila, apoi se adauga la galbenusurile sau ouale întregi, frecate cu zaharul; se pune cîte o lingura rasa de pasta cruda, în loc de lichid si apoi se bat cu telul pe aburi, 10 minute, în rest, se continua la fel ca la ?Crema universala de vanilie“.








Share this on Facebook


Tweet This!


Share this on del.icio.us


Stumble upon something good? Share it on StumbleUpon


Subscribe to the comments for this post?


Email this via Gmail











Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crema de mere si mascarpone
Crema de mere si mascarpone
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crema pasticcera/crema de vanilie
Crema pasticcera/crema de vanilie
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Crema de capsuni si iaurt
Crema de capsuni si iaurt
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crema diplomat
Crema diplomat
8 porții
30 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

12 retete cu Caise12 retete cu CaiseCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!Crema de branzaCrema de branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: