Petitchef

Crema cu pandispan

7 rețete
Rețetă Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

(74 voturi), (10) , (9)
Desert Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 6 oua 12 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri lapte 7 oua 500 g mascarpone 2 plicuri praf de frisca 1 gelatina esenta de...
Rețetă Tort crema de zahar ars cu pandispan

Tort crema de zahar ars cu pandispan

(53 voturi), (3) , (24)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: Pentru Crema de zahar ars: 7-8 Oua O cana de Zahar +150 gr. Zahar 300-400 ml Lapte 1 plic Zahar vanilinat Coaja de la 1 lamaie sau/si portocala....
Rețetă Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

(19 voturi), (1) , (12)
Desert Foarte ușor 1 oră 45 min
Ingrediente: 6 oua 12 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri lapte 7 oua 500 g mascarpone 2 plicuri praf de frisca 1 gelatina esenta de...
Rețetă Pandispan cu crema de frisca

Pandispan cu crema de frisca

(18 voturi), (2) , (10)
Desert Foarte ușor 55 min 498 kcal
Ingrediente: Pandispan: 4 oua un pahar faina un pahar zahar 4 linguri ulei 2 linguri cacao un varf cutit sare Crema: 200 g unt 200 ml frisca 100 gr zahar pudra...
Rețetă Foi de pandispan cu crema de mascarpone si angelli

Foi de pandispan cu crema de mascarpone si angelli

(18 voturi), (1) , (3)
Desert Foarte ușor 15 min 35 min
Ingrediente: 4 oua 1/2 pahar faina 1/2 pahar zahar 1/2 lingurita praf copt 2 linguri ulei 2 linguri apa 2 linguri cacao un vf. cutit sare crema: 600 g smantana...
Eclerele, tentatii dulci

Eclerele, tentatii dulci

(56 voturi)

In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.

Rețetă Rulada de nuca cu crema de vanilie

Rulada de nuca cu crema de vanilie

(111 voturi), (16) , (124)
Desert Foarte ușor 50 min 363 kcal
Ingrediente: Pandispan de nuca: 5 oua 5 linguri zahar 5 linguri ulei 3 linguri faina 2 linguri nuca macinata Crema de vanilie: 1 pachet praf de budinca de...
Rețetă Sfaturi practice - Blat Pandispan

Sfaturi practice - Blat Pandispan

(15 voturi), (1) , (5)
Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează