Petitchef

Foi de pandispan cu crema de mascarpone si Angelli

Desert
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

crema:

Preparare

  • Foi:
    A separat albusurile de galbenusuri. A batut spuma albusurile cu sarea adaugand apoi zaharul treptat, in ploaie,mixand pana la topirea cristalelor.
  • Galbenusurile le-am frecat putin cu uleiul si le-a adaugat peste albusuri. La fel si faina amestecata cu praful de copt si cacaua.
  • La final a adaugat si cele doua linguri cu apa. A tapetat o tava cu folie de aluminiu, a uns-o cu ulei si am presarat faina pe fundul tavii. A turnat compozitia si am nivelat bine.
  • A bagat tava in cuptorul preincalzit, la foc mic , timp de 15-20 minute .
  • Cand o scoatem o desprindem usor de tava cu ajutorul unei cutit si-o lasam sa "curga" pe o coala alba.
  • Crema:
    A pus smantana impreuna cu zaharul pudra intr-un bol mare. A mixat timp de 1 minute la viteza mica apoi ammarit viteza si am mixat pana ce s-a legat bine .
    A pus mascarpone si Angelli si a mixat in continuare.

Rețete inrudite

YouTube

Foietaj cu ciocolata


Poze

Foi de pandispan cu crema de mascarpone si Angelli
Foi de pandispan cu crema de mascarpone si Angelli - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

10/04/2015

O fac acum , sper sa iasa bine

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Foietaj cu ciocolata
Foietaj cu ciocolata
6 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta italiana cu foi filo
Tarta italiana cu foi filo
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să faci o cremă perfectă de mascarpone?
Cum să faci o cremă perfectă de mascarpone?
8 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Moelleux cu caise si mascarpone
Moelleux cu caise si mascarpone
8 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Colectie de prajituri cu foi Colectie de prajituri cu foi Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează