Petitchef

Banane la Gratar

Desert
2 porții
10 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Spalam bananele, si le stregem cu un prosop uscat. Le asezam pe gratar si le prajim pana coaja devine maronie.
  • Fiecare banana se curata de o fasie groasa de coaja in partea superioara . Pulpa fierbinte se presara cu zahar si nuca macinata.
  • Pentru doritori dupa ce pulpa se presara cu zahar ,se stropeste cu Metaxa apoi se presara cu nuca macinata sau alune macinate .


Poze

Banane la Gratar
Banane la Gratar - poza 2
Banane la Gratar - poza 3
Banane la Gratar - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

12/03/2015

Se poate si mai elaborat .. Pofta buna!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/09/2012

Este delicioasa. am combinat zahar brun cu putina scortisoara, z. vanilat,alune macinate, cateva frunze de menta tocate foarte fin si coaja de lime sau lamaie.....pofta buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
6 porții
4 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu banane - super rapida
Prajitura cu banane - super rapida
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Banoffee, tarta cu banane si caramel
Banoffee, tarta cu banane si caramel
10 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Pancakes cu banane - super simplu
Pancakes cu banane - super simplu
4 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pahare în stil banoffee, pentru fanii de banane și caramel
Pahare în stil banoffee, pentru fanii de banane și caramel
4 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
1 / 5

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează