Petitchef

Halva de gris

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe zaharul in apa pana capata consistenta de sirop.Se topeste untul, se adauga grisul si se amesteca cu lingura de lemn. Se adauga treptat siropul, apoi nuca si esenta de vanilie.
  • Se amesteca pe foc pana se observa ca halvaua se desprinde singura de pe peretii cratitei. Se ia de pe foc, se acopera si se lasa sa se raceasca. Se rastoarna pe un platou si se pudreaza cu cacao.

Rețete inrudite

YouTube

Mikados


Întrebări:




Comentarii:

13/10/2012

Foarte frumoasa reteta .. Bravo!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bagel italian - simplu si rapid
Bagel italian - simplu si rapid
20 porții
13 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Piña colada fără alcool
Piña colada fără alcool
3 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează