Petitchef

Halva de gris

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe zaharul in apa pana capata consistenta de sirop.Se topeste untul, se adauga grisul si se amesteca cu lingura de lemn. Se adauga treptat siropul, apoi nuca si esenta de vanilie.
  • Se amesteca pe foc pana se observa ca halvaua se desprinde singura de pe peretii cratitei. Se ia de pe foc, se acopera si se lasa sa se raceasca. Se rastoarna pe un platou si se pudreaza cu cacao.


Întrebări:




Comentarii:

13/10/2012

Foarte frumoasa reteta .. Bravo!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Caise gratinate
Caise gratinate
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pecan pie-placinta cu nuci pecan
Pecan pie-placinta cu nuci pecan
6 porții
2 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu pui si gorgonzola
Paste cu pui si gorgonzola
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează