Prajitura cu banane - super rapida

Desert
Foarte ușor
45 min
436 Kcal

Ce puteti face cu bananele prea coapte? O pajitura! In loc sa le irositi, transformati-le in desert, spre deliciul intregii familii :-) O prajitura usor de facut si care va fi perfecta pentru o activitate cu copii! Va lasam lista de ingrediente si pasii de preparare de mai jos ↓

Ingrediente

8

Preparare

Preparare5 min
Gătire40 min
  • Prajitura cu banane - super rapida - Preparare etapa 1Zdrobiti bananele. Amestecati ouale cu zaharul si zaharul vanilat.
  • Prajitura cu banane - super rapida - Preparare etapa 2Apoi adaugati faina si praful de copt si amestecati bine. Apoi adaugati untul topit si amestecati.
  • Prajitura cu banane - super rapida - Preparare etapa 3Cand amestecul este omogen, adaugati piureul de banane. Turnati aluatul intr-o tava unsa.
  • Prajitura cu banane - super rapida - Preparare etapa 4Coaceti in cuptorul preincalzit la 180° C timp de 40 de minute.
  • Prajitura cu banane - super rapida - Preparare etapa 5Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Puteti reduce cantitatea de zahar dintr-o prajitura cu banane?
Desigur! Puteti chiar sa nu mai adaugati zahar, deoarece bananele sunt deja destul de dulci.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 436Kcal
  • Carbo: 55g
  • Grăsimi: 19.5g
  • Grăsimi sat.: 11.8g
  • Proteine: 8.3g
  • Fibre: 3g
  • Zahăr: 30.7g
  • ProPoints: 12
  • SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (160g)

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.13/5, 30 voturi 5 comentarii

anonymous

Nu mai induceți lumea in eroare ! Cum a mai scris cineva mai jos,in mijlocul nu se face, o poți tine o mie de ani in cuptor! Cea mai dezastruoasa reteta incercata de mine vreodată!
Nu va pierderi timpul cu asa dezastru

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bunå..mai puțin zahår

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta

am gătit această rețetă
abuz

Ana

Am respectat reteta cu strictețe, am pus ingredients de calitate dar din păcate nu a ieșit: am lăsat cele 40 minute dar am remarcat că era crudă înăuntru. Am tot pus încă 10 și încă 10 minute (am ajuns pe la 70!) Dar tot nu a crescut in interior. Mă asteptam la un blat umed dar nu a făcut deloc "bule" in interior. Poate dacă se inlocuieste praful de copt cu bicarbonat sau se pune mai puțină făină?

am gătit această rețetă
abuz

savy_b2016

O sa incerc sa o fac,cred ca este delicioasa. Un saludo.

abuz