Petitchef

Cataif (Kadayif)

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Cum se face:
    Intr-o craticioara pune apa, laptele si zaharul. Fierbe la foc mediu 5 minute Continua sa fierbi, dar la foc foarte mic, 15 minutePune siropul la racit putin.
  • Adauga untul si amesteca pana cand se topeste.
  • Adauga vanilia si lasa siropul sa se raceasca pana cand poti tine degetul inauntruToarna siropul peste taietei si lasa pana ce se raceste bine, iar siropul este absorbit.
  • Taieteii trebuie sa se inmoaie, dar nu foarte tare. Pune putina frisca deasupra si presara cu nuca.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Halva de gris
Halva de gris
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Cataif cu frisca
Cataif cu frisca
8 porții
35 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Fursecuri cu dovleac si nuca
Fursecuri cu dovleac si nuca
6 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei