Petitchef

Cataif (Kadayif)

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Cum se face:
    Intr-o craticioara pune apa, laptele si zaharul. Fierbe la foc mediu 5 minute Continua sa fierbi, dar la foc foarte mic, 15 minutePune siropul la racit putin.
  • Adauga untul si amesteca pana cand se topeste.
  • Adauga vanilia si lasa siropul sa se raceasca pana cand poti tine degetul inauntruToarna siropul peste taietei si lasa pana ce se raceste bine, iar siropul este absorbit.
  • Taieteii trebuie sa se inmoaie, dar nu foarte tare. Pune putina frisca deasupra si presara cu nuca.

C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Halva de gris
Halva de gris
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Cataif cu frisca
Cataif cu frisca
8 porții
35 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Salam de biscuiti
Salam de biscuiti
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta regilor cu zmeura si fistic
Tarta regilor cu zmeura si fistic
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.