Petitchef

Orez desert de post

Desert
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g orez

2 plicuri zahar vanilat

200 g stafide

200 g zahar

800 ml apa

300 ml sirop de fructe sau in functie de consistenta dorita

Preparare

  • Orezul se alege ,se spala bine de impuritati si se pune la fiert.
  • Cand incepe sa fiarba se adauga zaharul, stafidele, zaharul vanilat,iar cand incepe sa se lege se adauga sirop in functie de consistenta pe care doriti sa o obtineti.
  • Se pune fierbinte in castronase,boluri sau pahare si se serveste rece.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Orez cu lapte si caramel sarat


Comentarii:

16/11/2016

DESERT DE POST E OK !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Orez crocant
Orez crocant
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Orez cu scortisoara si fructe uscate
Orez cu scortisoara si fructe uscate
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu lapte/ sütlaç
Orez cu lapte/ sütlaç
4 porții
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1h20m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Kit pentru orez cu lapte si ciocolata
Kit pentru orez cu lapte si ciocolata
6 porții
50 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Orez cu lapte - desertul copilarieiOrez cu lapte - desertul copilarieiCel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Si noi ce mai mancam...in post?Si noi ce mai mancam...in post?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: