Petitchef

Sarmale de post

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
orez fiert

cateva ciuperci tocate marunt

un sfert de ceapa tocata marunt

o lingura de bulion

o lingura condimente de sarmale

sare,piper

Preparare

  • Ceapa si ciupercile le-am calit in putin ulei dupa care am adaugat bulionul.
  • Pus intr-un castron cam 3 hera(lingura speciala pt.orez) de orez,apoi am adaugat 1 peste 2 si cu restul ingredientelor(condimentele,sarea si piperul).

Poze

Sarmale de post, poza 1Sarmale de post, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

angela silvina_i2013
angela silvina_i2013, 03/09/2016

DELICIOASE ACESTE SARMALE DE POST !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/09/2016

Este foarte dur postul daca nici varza nu se mai pune la sarmale.Sunt de 2x norocoasa: nu sunt incepatoare in gastronomie si nu am partea aceasta cu postul

(0) (0) Abuz
03/09/2016

Iti bati joc de noi?! Vad ca ai pus si 1 peste, dar nu spui cat de mare si de care!

(0) (0) Abuz
03/09/2016

Excelente

(0) (0) Abuz
traiantanasescu
traiantanasescu, 03/09/2016

ESTE O RETETA?

(0) (0) Abuz
03/09/2016

Unde-i sarmaua ???!!! Lipsesc etapele 3,4 etc. ???

(1) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 03/09/2016

Ce-i asta? N-am inteles nimic. Am impresia ca nu mai stii nici macar sa gandesti romaneste d'apoi sa si vorbesti romaneste. M-am chinuit totusi sa decriptez ce ai vrut sa spui si am ajuns la concluzia ca reteta e vai mama ei. Unde ai mai auzit tu sa se fiarba orezul inainte? Ceapa se caleste impreuna cu ciupercile si putin morcov dat pe razatoarea mica, se adauga orezul nefiert, sare, piper, putin cimbru (n-ai nevoie de condimente pentru sarmale, numai habarnistele folosesc asa ceva), putina boia dulce si iute, o lingura de bulion si se pica cate putina apa pana incepe sa se umfle putin orezul, apoi se ia din compozitie cu lingurita si se formeaza sarmalele in foi de varza sau vita, care se fierb pe aragaz si apoi in cuptor cu inca o lingura de bulion si apa pana se fierbe bine varza sau vita si orezul si n-o sa fie gata in niciun caz in 25 min cum zici tu. Of, of, e de rasul curcilor reteta ta. Si de ce numai 2 portii? Manjesti oalele pentru 2 portii?

(4) (0) Abuz
25/10/2013

De cacat

(2) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă RISOTTO KIT
RISOTTO KIT
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sarmale cu orez de post
Sarmale cu orez de post
8 porții
2 ore
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Sarmale cu ciuperci de post
Sarmale cu ciuperci de post
4 porții
3 ore
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Sarmale cu legume - de post
Sarmale cu legume - de post
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Si noi ce mai mancam...in post?Si noi ce mai mancam...in post?Retete de postRetete de postSalate de postSalate de postRetete de …sarmaleRetete de …sarmale

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: