Petitchef

Paine impletita cu cacao si cafea

Desert
4 porții
25 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca faina cu cacaoa, zaharul, sarea si drojdia. Se adauga untul taiat cubulete, oul si apoi treptat apa.
  • Se framanta si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Intre timp, se amesteca zaharul si zaharul vanilat cu crema de unt. Se adauga cafeaua ness, oul si esenta de vanilie.
  • Se adauga pesmetul si se amesteca bine. Trebuie sa iasa o compozitie mai consistenta, dar care se poate intinde usor. Se poate adauga un strop de lapte daca e cazul.
  • Dupe ce aluatul a dospit, se imparte in trei. Se intind foi rectangulare, se intinde o parte din umplutura si se ruleaza.
  • Vor rezulta trei rulori care se impletesc. Se aseaza intr-o tava de chec pe hartie de copt. Se presara deasupra un zahar vanilat.
  • Se coace pentru 45 de minute, la 180C. Dupa ce se scoate din cuptor se pensuleaza cu un sirop din putin zahar pudra, zeama de lamaie si apa.


Poze

Paine impletita cu cacao si cafea
Paine impletita cu cacao si cafea - poza 2
Paine impletita cu cacao si cafea - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5

Articole conexe

O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează