Petitchef

PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE

Aperitiv
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Ciocolata:

Preparare

  • Dat la program rapid, odata ce a terminat de framantat oprit masina si lasat la dospit 45 min. Intre timp prepar ciocolata in felul urmator: amestec faina cu cacaua, celelalte ingrediente le amestec cu telul pe foc mic, adaug si faina cu cacaua putin cate putin amestecand continuu si tin la foc mic pana se face o crema mai groasa, (in reteta original spune sa o pun la frigider dar nu facut asta, din motivul ca dupa aceia imi racea coca).
  • Coca o intind pe o planseta unsa cu destul ulei, intind coca si pun ciocolata.
    O impatur in trei, deci partea din dreapta o pun peste ciocolata iar partea din stanga o pun peste cealalta parte si intind cu facaletul, repet inca odata operatiunea, dupa care o fac un fel de sul.( Tot timpul am uns coca si masa cu ulei).Si intind cu facaletul in lung, o tai in trei fasii si o impletesc.
  • Presarat zahar pe deasupra si copt la 190ºC timp de 45-50 min ( cuptorul fiind incins dinainte). dat cu zahar pudra pe deasupra.Si aici se poate vedea si interiorul, este o painica sau brioce foarte pufos si bun dar putin dulce. Cu toate ca a pus mai multa miere decat in reteta originala, pentru dimineata la micul dejun este ideal cu o cana cu lapte de soia. Totusi data care vine voi pune cam 80 gr de miere si poate putina faina mai multa fiind mierea lichida.


Poze

PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE
PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE - poza 2
PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE - poza 3
PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE - poza 4
PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE - poza 5
PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE - poza 6
PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE - poza 7
PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE - poza 8
PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE - poza 9
PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE - poza 10
PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE - poza 11
PAINE CU CIOCOLATA / PAN CON CHIOCOLATE - poza 12

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează