Prajitura alba ca zapada super cremoasa
Ingrediente
4
Pt 3 foi:
Preparare
Preparare45 min
Gătire30 min
- Amoniacul se stinge in putin otet.Se adauga laptele, uleiul, oul , zaharul si faina cat cuprinde pentru un aluat usor de intins.Aluatul se imparte in 3 si se formeaza foi ce se coc pe fundul tavi unse, in cuptorul preincins.
- Atentie!foile se coc foarte repede, asa ca trebuie sa avem grija sa nu se stea prea mult la copt, pentru ca vor deveni tari.Cand se scot din cuptor,foile se acopera cu un prosop umed
- Se fierbe laptele cu zaharul.Se adauga faina, amestecandu-se in continuu la foc mic pana se ingroasa.
- Se lasa sa se raceasca, se adauga untul taiat feliute si se amesteca cu mixerul.La sfarsit adaugam coaja de lamaie, zeama si 1 esenta de vanilie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
