Petitchef

Prajitura cu branza si visine

Desert
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g branza de vaci bine scursa

4 oua

200 gr zahar

100-150 g gris

1 lingurita praf de copt stins cu zeama de lamaiezahar vanilatvisine fara samburiunt si gris pentru uns tava

Preparare

  • Se amesteca branza de vaci cu grisul. Separat, se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Se combina branza cu ouale si se amesteca bine pana se omogenizeaza.
  • Se pune si praful de copt. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu gris. Se toarna jumatate din compozitie, se pun visinele scurse bine si restul de umplutura. Se da la cuptor, la foc mediu.

Întrebări:




Comentarii:

26/06/2015

Delicioasa si usor de facut!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/07/2013

SUPER BUNA...

(0) (0) Abuz
15/06/2013

Se de la cuptor la foc mediu
cite minute la cite grade?!
si nu se primeste la fel ca in poza garantat

(0) (0) Abuz
03/07/2011

Este fara fain?, am sa incerc acum sa o fac sper sa nu fi uitat de faina

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu branza dulce si visine
Prajitura cu branza dulce si visine
4 porții
1h25m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1h20m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipicaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!Branza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.