Prajitura vienetta

Desert
6 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

crema:

Glazura :


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Coco Km, 05/11/2023

O Prajitura foarte buna si usor de preparat! De cativa ani folosesc aceasta Reteta ( multumesc frumos!) si singura modificare care o fac este ca nu folosesc Zahar ars ci un Sirop cu aroma de Caramel, deja cumparat. O recomand!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/04/2016

Este foarte buna, am facut-o, mi-a placut . A avut un succes deosebit, unii au facut observatia ca e cam prea dulce, sa incerc sa reduc cantitatile de zahar. Caramelul se topeste , prajitura se poate taia foarte frumos.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
maria, 21/06/2017

Cred ca este mai buna cu unt in loc de rama

(4) (0) abuz
Maria, 18/06/2017

Exista si alte variante pentru aceasta prajitura.Varianta pe care eu o fac este excelenta!

(0) (3) abuz
stanciulescu lucia, 18/06/2017

Eu voi inlocui rama cu unt marga nu este sanatoasa

(4) (0) abuz
31/10/2016

Nu am gatit aceasta prajitura

(0) (0) abuz
tomomirom, 31/10/2016

Va rog sa-mi spuneti dimensiunea tavi. multumesc

(1) (0) abuz
31/10/2016

Si aspectuoasa si cred, si delicioasa.

(0) (0) abuz
andreea_deea459
andreea_deea459, 31/10/2016

Eu am o intrebare : de la asa mult zahar ars prajitura nu se feliaza greu ?

(1) (0) abuz
28/11/2014

Prajitura arata super dar caramelul nu se intareste pe foi astfel incat sa nu putem taia prajitura ? As vrea s-o fac si eu dar nu stiu cum se va comporta caramelul pe foi.

(2) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+