Petitchef

Serbet de Ciocolata

Desert
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Puteti folosi orice aroma va place: menta, lamaie, rom, noi am optat pentru putin whiskey. Punem apa la fiert intr-un vas, impreuna cu zaharul.
  • Amestecam din cand in cand, sa se dizolve zaharul. Cand incepe sa fiarba, oprim focul, punem ciocolata taiata bucatele mici si amestecam bine (cu un tel) pana se dizolva. Turnam si whiskeyul, mai amestecam putin si lasam sa se raceasca.
  • Dupa ce s-a racit, turnam intr-un vas pe care il acoperim si il punem la congelator. Daca aveti masina de facut inghetata, e mai usor, puneti lichidul in masina si se descurca singura.
  • Scoatem dupa 3 - 4 ore de la congelator si amestecam, eventual cu piciorul vertical al mixeruluipentru a sparge cristalele de gheata.
  • Lasam la congelator pana se intareste din nou si servim acest desert simplu si surprinzator de bun, care are aproximativ 230 calorii la 100 de grame.


Poze

Serbet de Ciocolata, poza 1
Serbet de Ciocolata, poza 2
Serbet de Ciocolata, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

06/01/2021

Intradevar, e sorbet, nici o legatura cu serbet...

(0) (0) Abuz
24/09/2013

Mdaaaaaaaaaaa,super!

(0) (0) Abuz
06/06/2013

Asta e inghetata nu serbet...................

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei