Petitchef

Banane trase in ciocolata

Aperitiv
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Bananele se taie in bucatele mici de aproximativ 2 cm.
    Se pun pe niste betisoare (sau scobitori ) si se introduc pe o tava in congelator pentru 15 minute.
  • Intre timp ciocolata se topeste (se pune intr-o punga in apa fierbinte) si biscuitii se piseaza marunt care se amesteca cu alunele macinate.
  • Se scot bananele si se dau prin ciocolata (o sa vedeti ca ciocolata se intareste instantaneu- de aceea au fost bagate bananele putin in congelator).
  • Se dau o parte din bucatile de banane prin nuca de cocos si o parte prin amestecul de biscuiti cu alune.


Întrebări:




Comentarii:

16/06/2015

Usoara si de efect cu siguranta si buna.

(0) (0) Abuz
19/05/2012

Felicitari pentru aceasta reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.