Cozonac cu ciocolata
Aluat framantat in masina de paine.
Ingrediente
2
Cost estimat: 2.15Euros€ (1.07€/porție)
Rețete inrudite
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + caramele
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
- In ordinea, de mai sus, am pus toate ingredientele la MDP, la programul de aluat, drojdia in prealabil am dizolvat-o in putin lapte si o lingurita zahar, si am lasat-o sa se umfle.
- Folosit faina speciala pentru cozonac, si totusi aluatul la final a fost foarte lipicios, ceea ce prima oara nu s-a intamplat, atunci cand folosit faina normala.
- Asadar, aluatul fiind lipicios, l-am intins cu sucitorul intre doua hartii de copt, cerate, l-am uns cu Nuttela, apoi l-am rulat. Am pus hartie de copt intr-o tava, am pus cozonacul, l-am mai lasat 20 minute sa creasca, l-am uns cu galbenus si presarat fulgi de migdale.
- A stat la cuptor 40 minute, la 180 grade, preincalzit. Si s-a mancat foarte repede.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1384Kcal
- Carbo: 233.9g
- Grăsimi: 30.7g
- Grăsimi sat.: 18.6g
- Proteine: 35.8g
- Fibre: 10.1g
- Zahăr: 58g
- ProPoints: 37
- SmartPoints: 51
Informații nutriționale pentru 1 porție (493g)
Întrebări
Cata faina se foloseste la acest cozonac?
500 g faina
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!