Sorbet de ciocolata
Ingrediente
2
Cost estimat: 1.49Euros€ (0.74€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Intr-un vas amestecati apa cu zaharul si puneti pe foc moderat. Amestecati pana la dizolvarea completa a zaharului.
- Adaugati cacao si amestecati incontinuu. Fierbeti amestecul timp de 3 minute amestecand mereu. Turnati siropul rezultat intr-un vas si asteptati sa se raceasca complet.
- Siropul racit turnati-l intr-o forma de chec (e f important ca vasul care merge la congelator sa fie de metal) si acoperiti-l cu folie de plastic. Dati-l la congelator.
- Serviti cu fulgi de cocos sau simplu. Important de retinut: sorbetul se dezgheata rapid asa ca puneti-va portii mici si nu tineti vasul afara mult timp.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 959Kcal
- Carbo: 166.7g
- Grăsimi: 19.2g
- Grăsimi sat.: 9g
- Proteine: 17.8g
- Fibre: 24.1g
- Zahăr: 144.4g
- ProPoints: 25
- SmartPoints: 47
Informații nutriționale pentru 1 porție (480g)
Lifestyle blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!