Petitchef

Cannoli

Altele
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru umplutura:

Preparare

  • Amestecam cu o furculita faina cu zaharul, untul, oul intreg si vinul in care am dizolvat lingurita de cacao. Obtinem un aluat destul de lipicios si elastic, pe care il acoperim si il punem la frigider aproximativ 1 ora.
  • Intindem aluatul pe o suprafata presarata cu faina, pana obtinem o foaie subtire, de cativa milimetri. Taiem patrate de aproximativ 10 cm, pe care le punem pe rulouri si le prajim in mult ulei incins. Lasam sa se raceasca, scoatem cannoli de pe rulou si pregatim umplutura.
  • Amestecam branza cu zaharul, scortisoara si ciocolata taiata cubulete marunte. Trebuie sa obtinem o compozitie destul de tare, asa ca puneti treptat zaharul, sa ca nu se inmoaie prea tare. Cu o lingurita umplem cannoli si ornam cu cate o bucatica de ciocolata la fiecare capat. Presaram cu zahar pudra si servim acest desert care are in jur de 400 calorii.


Poze

Cannoli
Cannoli - poza 2
Cannoli - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

23/10/2016

Am consumat aceasta prajitura in Sicilia si crema era din urda foarte fina aromatizata cu multa portocala

(0) (0) Abuz
15/08/2013

Fffbuna!

(0) (0) Abuz
15/02/2013

Superrrrrrrrrrrrrrr

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Nega maluca, cel mai bun tort de ciocolată brazilian!
Nega maluca, cel mai bun tort de ciocolată brazilian!
12 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Desert crema vegana
Desert crema vegana
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Royal chocolat - trianon
Royal chocolat - trianon
8 porții
5 h 12 m
Dificil
4.9 / 5
Rețetă Chec vegan cu ciocolată
Chec vegan cu ciocolată
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Napolitain de casa
Napolitain de casa
8 porții
3 h 10 m
Ușor
Rețetă Domuri cu nucă de cocos și ciocolată
Domuri cu nucă de cocos și ciocolată
6 porții
7 h 40 m
Ușor
5 / 5

Articole conexe

Holy Cannoli! Holy Cannoli!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează