Tahini, pasta de susan
Ingrediente
6
Cost estimat: 6.29Euros€ (1.05€/porție)
Rețete inrudite
-
Baghete rasucite cu susan
-
Sticksuri cu feta si susan
-
Legume si creveti la wok
-
Castraveți umpluți cu orez, somon afumat, avocado și mentă
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Semintele de susan se prajesc putin, pe foc mic, avad grija sa nu se arda . Dupa ce au prins o culoare usor aurie se iau de pe foc si se pun intr-un blender, impreuna cu uleiul si un praf de sare.
- Se mixeaza pana cand se obtine o pasta fina. Se poate servi pe falii de paine sau lipii libaneze , amestecat cu zeama de lamaie, usturoi pisat, piper macinat si/sau praf de chilli obtinand astfel o garnitura la diverse preparate din carne si legume.
- Cea mai frecventa utilizare a lui este pentru prepararea humusului, dar despre asta vorbim maine.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 383Kcal
- Carbo: 4.6g
- Grăsimi: 34.9g
- Grăsimi sat.: 4.7g
- Proteine: 8.9g
- Fibre: 3.9g
- Zahăr: 0.2g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (57g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: