Petitchef

Buzunare cu telemea "by Flor"

Aperitiv
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Puneti intr-un vas faina, oul, untul taiat bucati, branza telemea rasa pe razatoarea mica si amestecati cu mana bine pana se incorporeaza toate si se obtine un aluat elastic.
  • Daca este necesar puteti pune 1 lingura de smantana la framantat. Branza nu trebuie sa fie sarata si nici foarte moale. Aluatul se da la frigider 30 min, dupa care intindeti o foaie subtire pe blatul de lucru usor infainat si decupati cercuri cu ajutorul unui pahar sau al unei forme de coltunasi cum folosit.
  • In mijlocul fiecarui cerc puneti telemea rasa si inchideti cerculetul apasand cu forma sau cu o furculita pe margine ca in imaginile de mai jos.
  • Asezati-le in tava pe hartie de copt, ungeti-le cu ou batut si presarati mac sau susan. Se dau la cuptor 25 min la foc mediu. Sunt foarte bune calde.

Rețete inrudite

YouTube

Placinta hamburger


Poze

Buzunare cu telemea by Flor
Buzunare cu telemea by Flor - poza 2
Buzunare cu telemea by Flor - poza 3
Buzunare cu telemea by Flor - poza 4
Buzunare cu telemea by Flor - poza 5
Buzunare cu telemea by Flor - poza 6
Buzunare cu telemea by Flor - poza 7
Buzunare cu telemea by Flor - poza 8

Întrebări:




Comentarii:

cristian_g2017_1, 22/02/2019

Suna fff fain, am incercat si noi

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/01/2014

Bun

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
John_, 22/02/2019

Cum e cu telemeaua asta "by flor"? Ca daca poti sa faci buzunare inseamna ca e buna. Eu ma gandeam sa fac niste manusi, fulare, ceva caciuli....

(0) (1) Abuz
tataru_f2014
tataru_f2014, 22/02/2019

Fara drojdie sau bicarbonat? De la ce a crescut asa frumos in poza un simplu aluat fraged?

(1) (0) Abuz
nelu_ududec, 22/02/2019

Excelente !

(0) (0) Abuz
22/02/2019

Cata telemea la framantat si cata in cercuri(buzunarele )?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Toast cu avocado si ou posat - avocado toast
Toast cu avocado si ou posat - avocado toast
1 porții
14 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Orez cantonez express la multicooker-cookeo
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tofu marinat cu aromă asiatică
Tofu marinat cu aromă asiatică
2 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează