Buzunare cu telemea "by flor"
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Rulouri cu somon si branza de capra
Preparare
Preparare30 min
Gătire25 min
- Puneti intr-un vas faina, oul, untul taiat bucati, branza telemea rasa pe razatoarea mica si amestecati cu mana bine pana se incorporeaza toate si se obtine un aluat elastic.
- Daca este necesar puteti pune 1 lingura de smantana la framantat. Branza nu trebuie sa fie sarata si nici foarte moale. Aluatul se da la frigider 30 min, dupa care intindeti o foaie subtire pe blatul de lucru usor infainat si decupati cercuri cu ajutorul unui pahar sau al unei forme de coltunasi cum folosit.
- In mijlocul fiecarui cerc puneti telemea rasa si inchideti cerculetul apasand cu forma sau cu o furculita pe margine ca in imaginile de mai jos.
- Asezati-le in tava pe hartie de copt, ungeti-le cu ou batut si presarati mac sau susan. Se dau la cuptor 25 min la foc mediu. Sunt foarte bune calde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
J
John_,
22/02/2019
Cum e cu telemeaua asta "by flor"? Ca daca poti sa faci buzunare inseamna ca e buna. Eu ma gandeam sa fac niste manusi, fulare, ceva caciuli....

tataru_f2014,
22/02/2019
Fara drojdie sau bicarbonat? De la ce a crescut asa frumos in poza un simplu aluat fraged?
N