Petitchef

Peste cu susan

Aperitiv
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
250 g fileuri de peste, decongelate

1 ceapa , tocata

piper alb

sare

ulei de masline

seminte de susan

2 oua

4 linguri de faina

1 lingura amidon de porumb

Preparare

  • Se clatesc cu apa fileurile de peste. Se pun la uscat pe prosoape de hartie si se taie in bucati inguste. Se pun intr-un castron .
  • Marineaza pestele cu ceapa tocata, piperul si sarea. Se lasa timp de 15 minute. Bateti ouale usor, apoi amestecati cu amidonul de porumb, faina si putina sare pentru a face un aluat moale.
  • Se incalzeste uleiul pana devine fierbinte. Scufundati bucatile de peste in aluat, apoi rostogoliti in seminte de susan .
  • Se pun in uleiul fierbinte si se prajesc pana devin aurii, pe ambele parti sau daca va plac mai crocante pana devin putin maronii. Se scurg pe un prosop de bucatarie.

Poze

Peste cu susan, poza 1Peste cu susan, poza 2Peste cu susan, poza 3Peste cu susan, poza 4




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Peste chinezesc
Peste chinezesc
8 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Peste cu sos meunière si sote de morcovi
Peste cu sos meunière si sote de morcovi
6 porții
45 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Pește în apă nebună
Pește în apă nebună
2 porții
1h20m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Baghete rasucite cu susan
Baghete rasucite cu susan
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sticksuri cu feta si susan
Sticksuri cu feta si susan
6 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Despre conservele de pesteDespre conservele de peste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: