Petitchef

Peste cu susan

Aperitiv
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
250 g fileuri de peste, decongelate

1 ceapa , tocata

piper alb

sare

ulei de masline

seminte de susan

2 oua

4 linguri de faina

1 lingura amidon de porumb

Preparare

  • Se clatesc cu apa fileurile de peste. Se pun la uscat pe prosoape de hartie si se taie in bucati inguste. Se pun intr-un castron .
  • Marineaza pestele cu ceapa tocata, piperul si sarea. Se lasa timp de 15 minute. Bateti ouale usor, apoi amestecati cu amidonul de porumb, faina si putina sare pentru a face un aluat moale.
  • Se incalzeste uleiul pana devine fierbinte. Scufundati bucatile de peste in aluat, apoi rostogoliti in seminte de susan .
  • Se pun in uleiul fierbinte si se prajesc pana devin aurii, pe ambele parti sau daca va plac mai crocante pana devin putin maronii. Se scurg pe un prosop de bucatarie.

Poze

Peste cu susan, poza 1Peste cu susan, poza 2Peste cu susan, poza 3Peste cu susan, poza 4





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Peste chinezesc
Peste chinezesc
8 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Peste marinat
Peste marinat
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Peste cu cartofi si rozmarin
Peste cu cartofi si rozmarin
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Sticksuri cu feta si susan
Sticksuri cu feta si susan
6 porții
28 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tacos vegetarian
Tacos vegetarian
4 porții
50 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Despre conservele de pesteDespre conservele de peste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: