Cupcakes vegane din castravete
Încercăm bucătăria vegană, știți cea care exclude toate alimentele de origine animală. Așa că vă oferim o idee de rețetă proaspătă și originală pentru a vă însoți aperitivul ;-)
Ingrediente
8
Materiale
- Posh/pungă de patiserie
Preparare
Curățați castravetele de coajă.
Folosind o furculiță, răzuiți marginea castravetelui. Tăiați și aruncați capetele și tăiați în aproximativ 8 bucăți.
Cu o linguriță, scobiți miezul de la fiecare bucată de castravete, fără a merge până la capăt.
Puneți hummus-ul într-o pungă de patiserie prevăzută cu o duză canelată și umpleți bucățile de castravetele, ca pe un cupcake.
Presărați cu semințe de susan și boia dulce de ardei.
Iată, cupcake-urile dumnevoastră cu castraveți sunt gata!
Observații
Humusul: dacă îl preparați singur, nu uitați să îl faceți foarte gros, astfel încât să stea pe castraveți.
Fără pungă de patiserie? Nu intrați în panică, avem soluția!! Folosiți o pungă curată și tăiați un colț din ea. Puneți duza și umpleți castravetele.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 80Kcal
- Carbo: 2.8g
- Grăsimi: 6.3g
- Grăsimi sat.: 0.4g
- Proteine: 2g
- Fibre: 1.7g
- Zahăr: 0.5g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (51g)
Echipamente de gătit
blender
Atribute
Păstrare la frigider
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.58/5, 19 voturi 1 comentariu
M
maria_p2020_1_2
Am făcut rețetă . E super buna. Mulțumesc pentru informații




Punctează această reţetă