Petitchef

Carnaciori in foietaj

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Foietajul se las la dezgheat la temperatura camerei, cu cca 3 ore înainte. Se aprinde cuptorul inainte, pentru c trebuie s fie bine încins când bagam pateurile la copt. Aa cresc frumos i se fac mai repede.
  • Pentru carnaciorii în aluat se taie foietajul in fasii subtiri de 2cm, sau se pot taia in triunghiri, care se ruleaza ca cornuletele. Se foloseste pentru aluat un cuit foarte bine ascuit, ca altfel se vor lipi straturile i nu va crete bine.
  • Se tapetaza o tava cu hartie de copt, se aseaza carnaciorii, se ung cu galbenus si se introduc in cuptorul incins pentru 10-15 minute.

Rețete inrudite

YouTube

Braduti cu somon


Poze

Carnaciori in foietaj
Carnaciori in foietaj - poza 2
Carnaciori in foietaj - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

17/12/2013

Super

(0) (0) Abuz
28/07/2012

Sunt foarte buni

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Soare din foietaj cu pesto
Soare din foietaj cu pesto
8 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează