Petitchef

Carnaciori in foietaj

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 pachet de foietaj - 400 g

250 g carnati mici

1 ou batut


sare

Preparare

  • Foietajul se las la dezgheat la temperatura camerei, cu cca 3 ore înainte. Se aprinde cuptorul inainte, pentru c trebuie s fie bine încins când bagam pateurile la copt. Aa cresc frumos i se fac mai repede.
  • Pentru carnaciorii în aluat se taie foietajul in fasii subtiri de 2cm, sau se pot taia in triunghiri, care se ruleaza ca cornuletele. Se foloseste pentru aluat un cuit foarte bine ascuit, ca altfel se vor lipi straturile i nu va crete bine.
  • Se tapetaza o tava cu hartie de copt, se aseaza carnaciorii, se ung cu galbenus si se introduc in cuptorul incins pentru 10-15 minute.

Poze

Carnaciori in foietaj, poza 1Carnaciori in foietaj, poza 2Carnaciori in foietaj, poza 3



Comentarii:

17/12/2013

Super

(0) (0) Abuz
28/07/2012

Sunt foarte buni

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Saleuri de foietaj cu cascaval
Saleuri de foietaj cu cascaval
4 porții
2 ore
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnaciori de bere imbracati
Carnaciori de bere imbracati
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Aperitive din foietaj
Aperitive din foietaj
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Hummus libanez
Hummus libanez
10 porții
10 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Sticksuri cu feta si susan
Sticksuri cu feta si susan
6 porții
28 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Bradut cu tapenade
Bradut cu tapenade
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: