Petitchef

Carnaciori in foietaj

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 pachet de foietaj - 400 g

250 g carnati mici

1 ou batut


sare

Preparare

  • Foietajul se las la dezgheat la temperatura camerei, cu cca 3 ore înainte. Se aprinde cuptorul inainte, pentru c trebuie s fie bine încins când bagam pateurile la copt. Aa cresc frumos i se fac mai repede.
  • Pentru carnaciorii în aluat se taie foietajul in fasii subtiri de 2cm, sau se pot taia in triunghiri, care se ruleaza ca cornuletele. Se foloseste pentru aluat un cuit foarte bine ascuit, ca altfel se vor lipi straturile i nu va crete bine.
  • Se tapetaza o tava cu hartie de copt, se aseaza carnaciorii, se ung cu galbenus si se introduc in cuptorul incins pentru 10-15 minute.

Poze

Carnaciori in foietaj, poza 1
Carnaciori in foietaj, poza 2
Carnaciori in foietaj, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

17/12/2013

Super

(0) (0) Abuz
28/07/2012

Sunt foarte buni

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Saleuri de foietaj cu cascaval
Saleuri de foietaj cu cascaval
4 porții
2 ore
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Aperitive din foietaj
Aperitive din foietaj
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Drob de pui in foietaj
Drob de pui in foietaj
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Soare din foietaj cu pesto
Soare din foietaj cu pesto
8 porții
35 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.