Petitchef

Carnaciori in foietaj

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Foietajul se las la dezgheat la temperatura camerei, cu cca 3 ore înainte. Se aprinde cuptorul inainte, pentru c trebuie s fie bine încins când bagam pateurile la copt. Aa cresc frumos i se fac mai repede.
  • Pentru carnaciorii în aluat se taie foietajul in fasii subtiri de 2cm, sau se pot taia in triunghiri, care se ruleaza ca cornuletele. Se foloseste pentru aluat un cuit foarte bine ascuit, ca altfel se vor lipi straturile i nu va crete bine.
  • Se tapetaza o tava cu hartie de copt, se aseaza carnaciorii, se ung cu galbenus si se introduc in cuptorul incins pentru 10-15 minute.


Poze

Carnaciori in foietaj
Carnaciori in foietaj - poza 2
Carnaciori in foietaj - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

17/12/2013

Super

(0) (0) Abuz
28/07/2012

Sunt foarte buni

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Soare din foietaj cu pesto
Soare din foietaj cu pesto
8 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Buddha bowl cu somon
Buddha bowl cu somon
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
1 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Toast cu avocado si ou posat - avocado toast
Toast cu avocado si ou posat - avocado toast
1 porții
14 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează