Petitchef

Terina de ardei si pasta de branza

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
8 ardei capia rosii

300 g branza de vaci

250 g telemea de capra

100 g unt

o legatura de marar

piper macinat

sare

2 pliculete de gelatina

Preparare

  • Ardeii se coc si se curata de coaja si seminte. Din branza de vaci ,untsi telemea se face o pasta fina cu ajutorul robotului.Se condimenteaza cu piper si sare,se adauga mararul tocat fin,iar la final gelatina dizolvata pe foc in 50 ml apa .
  • Intr-o tava tapetata cu folie alimentara asezam straturi alternative de ardei si pasta de branza.
  • Se da la rece pentru 6 ore dupa care se scoate din forma si se feliaza dupa preferinta.
    Un excelent aperitiv ce merita facut pentru orice ocazie.

Poze

Terina de ardei si pasta de branza, poza 1Terina de ardei si pasta de branza, poza 2Terina de ardei si pasta de branza, poza 3



Comentarii (14):

23/07/2015

Terina este un vas de lut in forma de tava de pandispan, in care se pun divesrse mincaruri care se dau la cuptor! asta nu e terina dar este o reteta buna, gustoasa, perfecta pt anotimpul cald.
eu as fi adaugat si putin ulei de masline la amestecul de brinza: doar putin (extravirgin, desigur)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/07/2015

F bun

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
27/07/2015

Usor, gustos si bun, probabil. O sa-l incerc neaparat.

(0) (0) Abuz
florentina_c2014
florentina_c2014, 25/07/2015

Delicios!

(0) (0) Abuz
AOfelia
AOfelia, 24/07/2015

F. bun!

(0) (0) Abuz
23/07/2015

F.bun,usor de facut

(0) (0) Abuz
23/07/2015

Da e bun

(0) (0) Abuz
23/07/2015

Pare bun. trebuie sa/l incerc, mai ales ca e vorba de ardei copti si branza. pe canicula asta nu coc ardei nici sa/mi dai bani, dar am arei copti, gata curatati in congelator. am sa dezghet o punguta.

(1) (0) Abuz
23/07/2015

Stimata redactie as aprecia f mult daca comentariile rautacioase si pline de sarcasm ieftin ar fi "cernute " si am fi scutite de a avea parte de ele in putinul timp rezervat rubricii Pettcheff Citesc cu placere si ma informez pentru aprecieri folositoare cu adevarat Rautacioasele si invidioasele nu sunt bine venite cred de toata lumea cat de cat cu putin bun simt si apreciere ptr munca so bunavointa altora
Mult succes

(1) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 23/07/2015

Gabi 1968...de ce crezi ca e desert ???

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Terina de ciocolata si branza cu fructe
Terina de ciocolata si branza cu fructe
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Terina de branza cu somon
Terina de branza cu somon
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Terină de brânză cu dovlecei
Terină de brânză cu dovlecei
8 porții
30 min
Dificil
4.3 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pão de queijo, painici braziliene cu branza
Pão de queijo, painici braziliene cu branza
10 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: