Petitchef

Paine cu marar si ceapa

Altele
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru umplutura:

Preparare

  • Facem un aluat din ingredientele date,pe care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
  • Cat aluatul este la crescut,pregatim umplutura;dam telemeaua pe razatoarea cu ochiuri mici,mararul si ceapa le tocam marunt,apoi amestecam cu branza rasa.
  • Cand aluatul a crescut,il punem pe masa de lucru si il intindem intr-o foaie nu prea subtire,pe care o taiem in patrate,aproximativ egale.
  • Fiecare patrat,il ungem cu unt topit,apoi impartim amestecul de branza pe fiecare.
  • Presam usor,cu dosul lingurei,umplutura pe fiecare patrat.Luam um patrat si il rulam.Il asezam intr-o tava unsa cu unt sau margarina,iar restul patratelor le asezam cu grija,jur imprejurul,ruloului din mijloc.
  • Lasam apoi la crescut,pana aproape isi dubleaza volumul.
  • Punem la cuptorul incins de dinainte,cam 40 de min.
    si gata coapta..

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Paine cu marar si ceapa, poza 1
Paine cu marar si ceapa, poza 2

Întrebări:





Rețete inrudite

Rețetă Paine cu ceapa si bacon
Paine cu ceapa si bacon
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paine cu ceapa si masline
Paine cu ceapa si masline
5 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor


Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.