Petitchef

Bulion de ardei

Altele
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Rosiile se spala, se inlatura cotorul si se dau prin masina de rosii speciala care inlatura coaja si semintele. Ardeii si gogosarii se spala, se taie coditele si se curata de seminte.
  • Atat ardeii kapia, ardeii grasi si gogosarii se dau prin masina de tocat. Amestecam rosiile cu ardeii si se pun la fiert. Se lasa la fiert ~ 30 minute de cand da in clocot. Amestecam sa nu se lipeasca.
  • Bulionul se lasa sa se raceasca dupa care se pune la borcane. Borcanele se pun la fiert in bain-marie.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

22/09/2011

Nu i chiar sofisticat

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din ardei copti si piept de pui
Rulouri din ardei copti si piept de pui
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Risotto cu St Jacques si sofran
Risotto cu St Jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.