Petitchef

Tort "fiert"

Desert
8 porții
30 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Frecați gălbenușurile 300 g de zahăr bine, apoi se adaugă gelatina, făină și lapte, turnat treptat. La amestecul rezultat la fierbere; amestecată continuu până când începe să se îngroașe compoziția, dar nu fierbere.
  • Uitat să spun că am un castron căptușită cu alimente la Jena în interiorul și a aruncat câteva felii de portocale și unele cireșe.
  • Compoziția după frigorifică construcție alb fiert, alb cu 150 g de zahăr, o baie de aburi. Mixt ușor. Această cremă am împărțit în două; unii au rămas în alb ea poate pune vanilie, bucăți de fructe tocat. turnat amestecul intr-un castron alb pe felii de portocale.
  • Altă parte colorate cu un pic de cacao. Puteți pune romul și stafidele. Turnat amestecul peste compozitia alba.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:




Comentarii:

09/07/2011

Yami

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: