Petitchef

Alge cu paste si legume

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
200 gr paste

1 cutie ciuperci champion(sau chiar crude)

o mana de alge dezhidratate


1 chuchu (se poate inlocui cu un cartof dulce, sau puneti alta leguma ce va place)

1 cutie smantana de soia (200ml)

Preparare

  • Se fierb pastele normal, legumele le curatam si le punem la fiert si pe ele, intre timp calim ciupercile cu 2 linguri ulei de masline si putin delikat.
  • Etapa 2 - Alge cu paste si legume
    Algele punem intr-un vas cu apa calduta timp de 10 min.(se umfla mult,practic se fac de 3 ori mai mari), cand avem totul fiert ungem o tava cu putina margarina si punem prima data pastele,pe urma legumele taiate rondele,ciupercile si ultimul strat de alge, condimentam dupa gust cu sare,piper si turnam sosul de soia peste si dam la cuptor pt 20 min.

Poze

Alge cu paste si legume, poza 1Alge cu paste si legume, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Alge de mare cu somon afumat
Alge de mare cu somon afumat
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste la cuptor cu legume
Paste la cuptor cu legume
2 porții
1h40m
Foarte ușor
Rețetă Budinca de paste cu legume
Budinca de paste cu legume
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1h10m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de PasteCele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: