Petitchef

Alge cu paste si legume

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb pastele normal, legumele le curatam si le punem la fiert si pe ele, intre timp calim ciupercile cu 2 linguri ulei de masline si putin delikat.
  • Etapa 2 - Alge cu paste si legume
    Algele punem intr-un vas cu apa calduta timp de 10 min.(se umfla mult,practic se fac de 3 ori mai mari), cand avem totul fiert ungem o tava cu putina margarina si punem prima data pastele,pe urma legumele taiate rondele,ciupercile si ultimul strat de alge, condimentam dupa gust cu sare,piper si turnam sosul de soia peste si dam la cuptor pt 20 min.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Alge cu paste si legume, poza 1
Alge cu paste si legume, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Alge de mare cu somon afumat
Alge de mare cu somon afumat
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute de stiuca cu susan, orez cu legume si alge marine
Chiftelute de stiuca cu susan, orez cu legume si alge marine
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Scoici saint jacques cu creveti si alge marine
Scoici saint jacques cu creveti si alge marine
6 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tartă de paște cu ciocolată și caramel
Tartă de paște cu ciocolată și caramel
8 porții
2 h 30 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Hijiki – cele mai versatile alge marine Hijiki – cele mai versatile alge marine Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.