Petitchef

Alge cu paste si legume

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb pastele normal, legumele le curatam si le punem la fiert si pe ele, intre timp calim ciupercile cu 2 linguri ulei de masline si putin delikat.
  • Etapa 2 - Alge cu paste si legume
    Algele punem intr-un vas cu apa calduta timp de 10 min.(se umfla mult,practic se fac de 3 ori mai mari), cand avem totul fiert ungem o tava cu putina margarina si punem prima data pastele,pe urma legumele taiate rondele,ciupercile si ultimul strat de alge, condimentam dupa gust cu sare,piper si turnam sosul de soia peste si dam la cuptor pt 20 min.

Poze

Alge cu paste si legume, poza 1
Alge cu paste si legume, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Alge de mare cu somon afumat
Alge de mare cu somon afumat
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste la cuptor cu legume
Paste la cuptor cu legume
2 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
Rețetă Budinca de paste cu legume
Budinca de paste cu legume
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cheesecake de Paște
Cheesecake de Paște
15 porții
5 ore
Ușor
4 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Hijiki – cele mai versatile alge marine Hijiki – cele mai versatile alge marine Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.