Petitchef

Paste cu ciuperci si pesto

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g paste

1 lingura ulei de masline

1 conserva (de 500 g) mix de ciuperci, scurse

2 linguri pesto

150 g smantana

sare si piper, dupa gust

Preparare

  • Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj apoi se scurg pastrandu-se 100ml din apa in care au fiert.Intre timp se incinge o tigaie la foc potrivit si se adauga uleiul de masline.
  • Se adauga apoi ciupercile scurse si se se calesc 5 minute.Adauga in tigaie pastele fierte, lichidul pastrat, 4 linguri pesto, 150 gr smantana, sare si piper, dupa gust.Amesteca totul si serveste.

Poze

Paste cu ciuperci si pesto, poza 1Paste cu ciuperci si pesto, poza 2Paste cu ciuperci si pesto, poza 3Paste cu ciuperci si pesto, poza 4




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu branza si ciuperci
Paste cu branza si ciuperci
4 porții
20h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu pui si ciuperci, la cupor
Paste cu pui si ciuperci, la cupor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu pesto, ciuperci si telemea
Paste cu pesto, ciuperci si telemea
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de PasteOul de Paste - Simbol al InvieriiOul de Paste - Simbol al Invierii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: