Petitchef

Aripioare picante la capac

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
6-8 aripioare de pui

2 linguri de unt- am pus si una de smantana mai grasa

2 linguri de miere

2 linguri de sos de rosii

chilli

Preparare

  • Untul se incalzeste un pic pana se topeste, se adauga pe rand celelate ingrediente se amesteca bine cu ajutorul unui tel se obtine un sos gros potriviti cat il vreti de picant.
  • Aripioarele le-a spalat, le-a curatat le-a taiat varfurile le-a dat in fiert cu un praf mic mic de sare.
  • Apoi se ia o oala destul de incapatoare, se umple pe jumatate cu apa, si se pune capacul oalei invers, cu manerul inauntru.
  • Capacul se unge cu putin ulei, iar deasupra se pun aripioarele unse cu sos.
  • Oala se introduce in cuptorul incins in prealabil pt 20-25 de minute pana cand aripile se rumenesc bine si capata o crusta deasupra.

Poze

Aripioare picante la capac, poza 1Aripioare picante la capac, poza 2Aripioare picante la capac, poza 3




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Verina cu rucola si sfecla rosie
Verina cu rucola si sfecla rosie
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Quiche cu ton si rosii
Quiche cu ton si rosii
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Aripioare de pui picante (buffalo hot wings)
Aripioare de pui picante (buffalo hot wings)
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Aripioare picante
Aripioare picante
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Aripioare dulci-picante cu orez
Aripioare dulci-picante cu orez
3 porții
1h10m
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: