Petitchef

Aripioare picante la capac

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Untul se incalzeste un pic pana se topeste, se adauga pe rand celelate ingrediente se amesteca bine cu ajutorul unui tel se obtine un sos gros potriviti cat il vreti de picant.
  • Aripioarele le-a spalat, le-a curatat le-a taiat varfurile le-a dat in fiert cu un praf mic mic de sare.
  • Apoi se ia o oala destul de incapatoare, se umple pe jumatate cu apa, si se pune capacul oalei invers, cu manerul inauntru.
  • Capacul se unge cu putin ulei, iar deasupra se pun aripioarele unse cu sos.
  • Oala se introduce in cuptorul incins in prealabil pt 20-25 de minute pana cand aripile se rumenesc bine si capata o crusta deasupra.


Poze

Aripioare picante la capac
Aripioare picante la capac - poza 2
Aripioare picante la capac - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
8 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu st jacques si sofran
Risotto cu st jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează